ActualitateUltima ora

Ministrul Transporturilor și șeful CNAIR, inspecție pe centura de la Tg Jiu

La centura municipiului Târgu Jiu ar trebui să se lucreze mai alert. Este concluzia șefului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care, împreună cu ministrul Transporturilor, Dan Vîlceanu, a inspectat, în week-end, lucrările de pe varianta ocolitoare. Cristian Pistol a transmis, în urma vizitei pe șantier, că lucrările au avansat, dar a remarcat că nu la fel de rapid, ca cele care se execută pe tronsonul Craiova – Pitești.  “Vrem ca și pe acest șantier să crească ritmul lucrărilor, așa cum am văzut tot astăzi ca este posibil, pe șantierul tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Trebuie să spun că prin măsurile luate am reușit să deblocăm acest proiect care trenează de mai mult de 7 ani. Mă bucur să constat că și aici mobilizarea a devenit mai bună iar constructorul a avansat”, au fost concluziile directorului CNAIR, Cristian Pistol.

Aceeași concluzie a fost expusă și de ministrul Transporturilor, Dan Vîlceanu, care a avansat finalul anului următor, ca termen pentru finalizarea lucrărilor. “Au fost recuperate o parte din lucrările întârziate și cred că investiția poate fi realizată înainte de finalul anului viitor.

Până la finalul acestui an vor fi gata lucrările de stabilizare pe toată lungimea”, a fost mesajul transmis de Vîlceanu, după vizita pe centură.

Articole similare

Back to top button