ActualitateUltima ora

Când încep lucrările la Casa de Cultură

Lucrările la Casa de Cultură din Târgu Jiu, ce pot începe, conform contractului, vor demara, cel mai devreme, în iarnă. Firma constructor, care a câștigat licitația pentru reabilitatea imobilului din centrul municipiului Târgu Jiu, este aceeași care execută și lucrările la bazinul acoperit, din spatele stadionului municipal. Șantierul de la Casa de Cultură se va deschide după ce se vor efectua lucrările de la bazin, sau, cel mai devreme, în iarnă, când acestea nu mai pot continua, în exterior, spune primarul din Tg Jiu.

Compania Națională de Investiții și firma constructor trebuie să mai pună la punct mici detalii, spune Marcel Romanescu.

Proiectul de reabilitare a Casei de Cultură are ca termen de finalizare anul 2023. Lucrările sunt finanțate prin Compania Națională de Investiții și se ridică la patru milioane și jumătate de euro.

Casa Sindicatelor din Târgu Jiu a fost preluată de municipalitate, în stare avansată de degradare. Apa de ploaie s-a infiltrate prin tavan și a distrus chiar și mobilierul.

Articole similare

Back to top button