ActualitateUltima ora

Peste 100 de amenzi, pentru nerespectarea restricțiilor

Poliţiştii gorjeni au dat peste o sută de amenzi, celor care a încălcat restricțiile impuse la nivel național, în contextul pandemiei.  Echipele mixte au verificat dacă sunt  respectate normele legale aplicabile cu ocazia prelungirii stării de alertă, de către agenții economici din restaurante, baruri, cafenele, precum și din sălile de jocuri de noroc, de pe raza județului Gorj. În timpul controalelor, au fost identificate 115 persoane care nu purtau măști de protecție, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 15.000 lei.

Polițiștii au verificat, în ultimele 24 de ore, peste 3.300 de persoane aflate în carantină/izolare la domiciliu. Două persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu au fost sancționate cu amenzi în cuantum de 2.000 lei.

Începând cu 25 octombrie circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă în intervalul 22:00—05:00. Polițiștii atrag atenția că nerespectarea prevederilor referitoare la portul măștii de protecție se sancționează cu amenda între 500 și 2.500 de lei. De asemenea, cu aceeași amendă se sancționează și nerespectarea prevederilor referitoare la interdicția de circulație a persoanelor.

Articole similare

Back to top button