SliderSocialUltima ora

Dezinsecția – o nouă etapă

 

Mâine dimineață cetățenii vor fi din nou treziți de zgomotul avioanelor. Municipalitatea începe o nouă etapă a dezinsecției pe cale aeriană, pentru a scăpa de țânțari. Astfel, până în ora 08.00 se va pulveriza soluție pentru combaterea insectelor asupra municipiului Târgu Jiu.

Anul acesta au fost mai puțini țânțari față de aceeași perioadă a anilor precedenți. De această dată s-a acționat din timp pentru reducerea numărului de țânțari, astfel că au fost prinși în etapa de larvă, nemaiapucând să se înmulțească. Sunt programate în acest an încă două acțiuni de acest gen.

Și curățenia continuă pe străzile din orașul lui Brâncuși. Zilnic mașinile achiziționate de primărie curăță principalele străzi din municipiu, începându cu ora 04:00 și până la 07:00.  Romanescu spune că face frecvent vizite neanunțate și nu au fost întâmpinate probleme legate de curățenia din cartiere. Totuși, edilul face apel la cetățeni să se gândească de două ori atunci când aruncă gunoaie pe jos sau le depozitează necorespunzător.

Cu toate acestea, se pare însă că unii târgujieni nu pot fi dezvățați de la a arunca hârtii și ambalaje chiar lângă coșul de gunoi, ori chiștoace pe geamul autovehiculului.

Articole similare

Back to top button