SliderSocialUltima ora

Începe reabilitarea cartierului Plopilor

Așteptarea a luat sfârșit. Cetățenii care locuiesc în cartierul Plopilor vor avea parte în sfârșit de o modernizare. Anunțul a fost făcut chiar de primarul municipiului Târgu Jiu. Alături de Plopilor, cartierele Teilor, Agriculturii și Săvinești vor fi transformate în șantiere. Lucrările ar urma să înceapă chiar în această toamnă, spune Romaescu.

Mai exact, pe 1 septembrie, dacă va fi finalizată licitația și nu vor exista contestații, muncitorii se pot apuca de treabă.

Despre reabilitarea cartierelor din sudul municipiului se vorbește deja de ceva timp. Încă din luna ianuarie a acestui an s-a anunțat faptul că cele 4 cartiere vor intra într-un amplu proces de modernizare. Lucrările nu au putut începe din pricina unei alte reabilitări, executată de ApaRegio.

Odată ce societatea a finalizat modernizarea sitemului de apă și canal, autoritățile locale pot începe proiectul promis. Vor fi modernizate străzile și părculețele, iar lucrările ar urma să fie executate de societatea locală Edilitara.

Articole similare

Back to top button