SliderSocialUltima ora

Trei frați au ajuns în arest

Trei frați au petrecut noaptea în spatele gratiilor după ce s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în comuna Brănești. Oamenii legii au intervenit la locuința unuia dintre ei și i-au despărțit.

Se pare că doi dintre ei, în vârstă de 35, resprectiv 47 de ani s-au dus la locuința fratelui mijlociu, de 42 de ani. Discuțiile au degenerat și astfel a izbucniot cu conflict spontan. Cei trei s-au luat la bătaie până  când a intervenit poliția. Acum aceștia au dosar penal pentru violență în familie, iar oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Alți doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor după ce s-au bătut pe terasa unei societăți comerciale din Jupânești. Scandalul s-a petrecut acum două zile, dar oamenii legii s-au autosesizat abia ieri. În timpul conflictului, unul dintre bărbați a aruncat cu o halbă de bere în gardul terasei, spărgând-o.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Față de cei doi bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button