Premiu consistent pentru 10 la Bac

Pentru a stimula absolvenții de liceu să ia note cât mai mari la examenul maturității, fel de fel de premii au fost acordate. Cei care au obținut notă maximă au primit fie bilete la festivaluri, fie premii în bani de la Primăriile din localitate. Este și cazul muncipiului Târgu Jiu care și în acest an va premia excelența absolvenților de 10.

5 foști elevi de la 3 colegii din Târgu Jiu vor primi câte 10 000 de lei de la autoritățile locale, ca recunoaștere a eforturilor depuse pe parcursul anilor de școală. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, chiar pe pagina sa de socialiare, atașând și hotărârea Consiliului Local.

Stimulăm performanța în educație!

Și anul acesta, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt premiați cu 10.000 lei.

(…)

Vom continua să promovăm tinerii care fac performanță în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toți copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai ușor și avem nevoie de tineri educați, profesioniști în cât mai multe domenii de activitate. A anunțat Romanescu în spațiul virtual.

De la Colegiul Național Spiru Haret vor fi premiați Oana Gabriela Călescu și Bogdan Dumitrescu. De la Colegiul Național Tudor Vladimirescu vor primi cei 10 000 de lei Alexia Teodora Tuvene și Dinuță Eduard Ștefan, care au fost notați cu 10, după corectarea contestațiilor. Laura Larisa Voicu de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu va fi cea de-a cincea premiată. Sumele vor fi suportate de bugetul local cu tot cu impozite, așadar municipalitatea va plăti câte 11 044 lei pentru fiecare premiant.