Se reia concursul la Primăria Țicleni!

Primăria Țicleni este obligată să reorganizeze concursul de ocupare a unei funcții publice vacante. Este vorba despre postul de consilier debutant care a ridicat o serie de semne de întrebare. Corpul de Control al Prefecturii Gorj s-a deplsat la fața locului pentru verificări. Totul a pornit de la informațiile apărute în presa locală care prezentau mai multe probleme legate de organizarea și desfășurarea concursului.

Reprezentații Instituției Prefectului au constatat o serie de abateri. Printre acestea se numără lipsa fișei postului de la dosarul de concurs sau faptul că pe pagina de Internet a Primăriei nu au fost publicate informații necesare cu privire la desfășurarea concursului și nici documentele care trebuie să fie cuprinse în dosarul de concurs. Corpul de Control al Prefectului a considerat că se impune reluarea procedurii de organizare a concursului de recrutare.  Participanții trebuie să fie înștiințați cu privire la reluarea procedurii.

La Primăria Țicleni a fost organizat un concurs pentru postul de consilier în accesarea de fonduri europene. Nu eran necesară experiența, așadar s-au înscris două persoane. Despre una dintre ele se zvonea că ar fi preferata pentru ocuparea postului, fiind și „simpatizantă” a Partidului Social Democrat.