SliderSocialUltima ora

Se lucrează la bazinul acoperit

Târgu Jiu a devenit un șantier în lucru, iar asta este, pe de o parte, un semn bun. Pe de altă parte, pe cât de repede apar lucrările, pe atât dispar și muncitorii, iar multe par abandonate. Este și cazul bazinului acoperit cu care municipialitatea se lăuda în trecut. În spațiul public au apărut imagini în care niciun muncitor nu era prezent la fața locului. Mai mult, totul părea părăsit de ceva vreme.

Se pare însă că astăzi lucrurile stăteau diferit. La bazin se lucra intens iar utilajele erau folosite la capacietate maximă . Primarul muncipiului spune că societatea este în grafic și nu are nicio nemulțumire la adresa ei. Termenul de execuție este de 16 luni și curge din momentul ordinului de începere. Așadar, ar mai fi încă 14 luni. Timp destul, spune Romanescu, pentru ca operatorul economic să respecte contractul.

Cu privire la bazinul cel vechi, lucrările mai durează până vor începe. În acest moment se aprobă indicatorii, iar anul viitor ar putea fi finalizată și reabilitarea acestuia. Banii pentru acest proiect provin din bugetul local, așadar nu ar trebui să existe probleme legate de finanțare.

Articole similare

Back to top button