SliderSocialUltima ora

Noi discuții pe Heliportul Târgu Jiu

 

O altă investiție de care municipiul Târgu Jiu are mare nevoie este heliportul. În prezent acesta nu poate funcționa pe timp de noapte. S-au făcut câteva demersuri în acest sens. Deputatul Radu Miruță purtase discuții cu Arhiepiscopia Craiovei pentru strângerea unor fonduri, iar acum social-democrații spun că, de fapt, Consiliul Județean ar fi alocat banii necesari.

Senatorul Cristinel Rujan spune că suma de la Consiliu ar fi una îndeajuns pentru a începe lucrările, astfel încât Heliportul să funcționeze 24/24.

Pe de altă parte, Romanescu spune că deja a discutat cu singura societate care se ocupă de proiectarea unor astfel de investiții, care s-ar fi încheiat și un contract. Cei din urmă ar fi promis că se vor ocupa de proiect în cel mai scurt timp.

Mai mult, banii primiți de la Consiliul Județean nu ar fi fost alocați strict pentru construirea heliportului. Municipiul a primit 23 de miliarde de lei vechi de la Județ, iar edilul spune că s-a ținut de promisiunea făcută lui Cosmin Popescu.

Așa cum se întâmplă și în cazul altor investiții din Gorj, discuțiile referitoare la proiect au deja câțiva ani.

 

Articole similare

Back to top button