SliderSocial

Romanescu așteaptă bani de la Guvern

Bani de la Guvern. Asta așteaptă primarul municipiului Târgu Jiu în perioada următoare. 4 proiecte ar avea de finanțat cu ei și spune că bugetul local nu ar avea nicio șansă să le susțină. Votul pe care îl va acorda Romanescu la congresul PNL din toamnă va depinde de sprijinul pe care îl primește muncipiul Târgu Jiu.  Edilul se așteaptă ca Guvernul să aloce bani pentru proiectele depuse, mai ales că, spune el, „este un singur primar de muncipiu liberal”.

4 proiecte s-au afla acum pe masa Premierului Florin Cîțu. Romanescu speră să îi fie aprobate măcar cele legate de Tudor Vladimirescu, fiind an bicentenar. Printre cele înaintate către Executiv, se numără reabilitarea Parcului Tudor Vladimirescu, exteriorul Colegiului Național Tudor Vladimirescu și amfiteatrul unității de învățământ, și parcul de lângă Coloana Infinitului, care este amplasat pe strada ce poartă numele marelui erou. Pe lângă ele, Romanescu vrea și reabilitarea parcului din fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Pentru două dintre cele 4 obiective suma nu ar fi exagerată, spune edilul. Parcul de la Statuia lui Tudor și părculețul de la Coloana Infinitului ar costa, în total, aproximativ 8 milioane de lei. Primăria municipiului a solicitat peste 20 de milioane de lei la rectificarea bugetară ce ar putea avea loc în luna august.

Articole similare

Back to top button