PoliticaSliderSocial

Oficialitățile, prezente la alegerile PNL

Rând pe rând, oficialitățile de la nivel central au coborât din mașini în fața Teatrului de Vară din Târgu Jiu. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și alți liberali de la București, i-au însoțit pe Premierul Florin Cîțu și pe Președindele partidului, Ludovic Orban la conferința de la Gorj. Dan Vîlceanu a fost singurul candidat la șefia formațiunii județene, însă Biroul Politic Județean și-a schimbat componența.

La pupitul de pe scena teatrului au luat cuvântul mai mulți liberali care și-au arătat susținerea față de candidatul unic la conducerea organizației.

Discursul Premierului României a fost întrerupt de zborul eșuat al unui porumbel. Totuși, momentul a fost depășit cu amuzament iar conferința și-a reluat cursul normal.

Deputatul Dan Vîlceanu a fost în fruntea filialei PNL Gorj, cu un număr de 348 de voturi din 350 de voturi exprimate. Biroul politic județean îi are ca prim- vicepreședinți pe Marcel Romanescu și Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

Vicepreședinți sunt Iulian Popescu, Cristina Cilibiu, Robert Filip, Dana Constantinescu, Dumitru Vulpe, Gheorghe Grivei, Robert Ciocioi, și Sorin Chircu.

Biroul Politic îi are acum ca membri pe Bogdan Bejinaru, Robert Ciutureanu, Irina Cojocaru, Liviu Cotojman, Adrian Dăianu, și Dragoș Hațegan, directorul Spitalului Turceni. Pe lângă ei, mai fac parte din BPJ și Dorin Ionescu, Ion Iorga,  Gheorghe Orzan, Dragoș Păsărin, Cristinel Tănăsie, Constantin Popescu, Denisa Șută, Robert Șandru și Gabriela Târsu.

De asemenea, conform statutului PNL, parlamentarii Gheorghe Pecingină și Ion Iordache sunt membri, cu funcții de vicepreședinte.

Sunt membri de drept în Biroul Politic Județean: președinta organizației de femei Iuliana Iliescu, președintele organizației de tineret Robert Răduțoiu, președintele organizației seniorilor liberali Constantin Dumitrescu, președintele Ligii aleșilor locali Dumitru Modrea și președintele organizației oamenilor de afaceri Mihai Olaru.

Secretarul general și secretarii adjuncți vor fi desemnați la prima întrunire a noului Birou Politic Județean.

Articole similare

Back to top button