ActualitateSliderSocialUltima ora

Sfidarea legilor, noul sport

În ultimele 24 de ore, au fost întocmite de către autorități, alte patru dosare penale privind infracțiunile rutiere.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Săulești, a fost depistat în timp ce conducea un tractor, pe drum public fără a fi înmatriculat și fără a avea montate plăcuțe de înregistrare. În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au constatat că bărbatul avea permis de conducere și

nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat pe drumurile publice și reținut permisul de conducere.

Alți doi bărbați, cu vârste cuprinse între 66 și 69 de ani, au fost identificați în trafic, conducându-și autoturismele sub influența alcoolului. Unul dintre ei este vârstă de 66 de ani,  din comuna Mușetești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de al doilea, de 69 de ani este din Târgu-Jiu și în urma testării, a rezultat o concentrație de 0.62 la mie.

În cauză, aceștia s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Deși cei înaintați în vârstă ar trebui să fie un exemplu pentru generațiile tinere, aceștia încalcă regulile fără să conștientizeze riscurile la care se supun și fără să le pese de tineri.

Tot ieri, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost identificat în timp ce conducea un autoturism având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

 

Articole similare

Back to top button