ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

„Bigamul” revine pe scenă

La aproape 12 ani de la premieră, „Bigamul” se întoarce pe scena Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. Ambele părți vor putea fi vizionate de iubitorii de cultură, însă aceștia trebuie să se grăbească întrucât locurile sunt limitate și aproape epuizate.

Cristi și Irina Naum au revenit de la Tulcea la teatrul din Târgu Jiu pentru a relua producția care s-a bucurat de un succes fulminant. Vor fi puse în scenă ambele părți, atât „Bigamul I” cât și „Bigamul II”.

Prima parte va fi jucată în acest weekend, însă locurile sunt aproape epuizate. Capacitatea sălii este limitată la 75%, iar intrarea este liberă. Totuși, mai sunt câteva scaune lubere pentru partea a doua a spectacolului ce va putea fi vizionată săptămâna viitoare. Doritorii trebuie să-și rezerve un loc în prealabil și mai ales să se grăbească la agenția Teatrului.

La începutul lunii august va fi repus în scenă „Cazul Tudor Vladimirescu”, iar rezervările vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Actorii mai pregătesc și evenimente pentru copii în cadrul Festivalului Strad’Art.

Piesa este scrisă de Ray Clooney și regizată la Târgu Jiu de  Cristian Ioan.  Acesta consideră că este cea mai bine scrisă piesă din ultimele două decenii. Punctele forte sunt comicul de situație și mai ales de limbaj.

În ultimele două săptămâni actorii de la Târgu Jiu au jucat în deplasare. Aceștia au susținut spectacole în cadrul unor festivaluri din Reșița, Caransebeș, Baia Mare și Turda.

 

Articole similare

Back to top button