ActualitateSliderSocialUltima ora

Vremea în Gorj

Având în vedere instabilitatea atmosferică, după ploile torențiale și grindina cât pumnul, se vor resimți temperaturi extrem de ridicate, pe teritoriul Gorjului.

În Târgu-Jiu, noaptea se anunță senină, cu o minimă de 17 grade si cu rafale de 44 de km/h. Mâine, însă mercurul va urca în termometre până la 33 de grade, iar pe seară va coborî până la 22 de grade.

Și în Motru se vor resimți rafale de 45 de km/h iar minima va atinge 17 grade. Mâine maxima zilei va avea 33 de grade iar minima serii 22 de grade.

În Bumbești-Jiu, la noapte vântul va bate cu o viteză de 19 km/h, iar minima va atinge 17 grade. Mâine, maxima zilei va avea 34 de grade, iar minima serii 22 de grade.

În Novaci, cerul în această seară va fi predominant noros, iar minima va avea 19 grade. Mâine, însă maxima zilei va urca până la 31 de grade, iar minima serii va coborî până la 17 grade.

Și în Rovinari cerul va fi predominant noros, iar minima serii va avea 17 grade. Mâine, însă, maxima zilei nu va depăși 33 de grade, iar pe seară minima va fi de 18 grade.

Articole similare

Back to top button