ActualitateSliderSocialSportUltima ora

PREGĂTESC NOUL SEZON ÎN LIGA 3

Pandurii Targu Jiu au retrogradat în Liga 3, însă clubul are încă mare căutare printre jucători, la primul antrenament din noul sezon echipa fiind asaltată de peste 30 de jucători dar şi de suporteri. La primul antrenament s-au alăturat lotului şi alţi foşti jucători ai echipei Pandurii care revin la Târgu Jiu în acest sezon: Denis Brânzan, Gabriel Oiţă, Adrian Tănăsoiu şi Alexandru Dinu-Ivănescu, dar şi o serie de juniori de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului.  Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a avut la primul antrenament din acest sezon peste 30 de jucători, foarte mulţi dintre ei aflaţi în probe în cursul acestei săptămâni. urmand că lotul sa fi definitivat până la finalul săptămânii după care se va intra în programul normal de pregătire.

 „Suntem foarte mulţi în prima zi de antrenament, aproximativ 30 şi ceva de jucători. Săptămâna aceasta vom definitiva lotul. După ce vom definitiva lotul ne vom pregăti pentru viitorul campionat”. a declarat antrenorul Călin Cojocaru – sursa: PANDURIICS.RO

În ceea ce priveşte jucătorii gorjeni care fac parte din lot sau care revin acum la Pandurii, antrenorul echipei Pandurii a precizat că se fac eforturi ca aceştia să rămână la Târgu Jiu şi să se construiască o nouă echipă puternică în jurul lor.

 „Bineînţeles, facem eforturi ca să rămână jucătorii gorjeni şi cei care au revenit, este obiectivul nostru principal. Mă refer la Dodoi, Brânzan, Oiţă sau Pleaşcă, care se vor alătura săptămâna viitoare lotului. Iar în jurul lor vrem să construim o echipă puternică, fiindcă ultimii doi ani au fost foarte grei. Mă bucur că am rezistat şi că Pandurii există şi duce tradiţia şi istoria mai departe”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru – sursa: PANDURIICS.RO

Primul antrenament al echipei a fost urmărit şi de un grup de suporteri zgomotoşi, dotaţi cu steaguri şi fumigene, care au creat o atmosferă de meci la şedinţa de pregătire, cântându-le jucătorilor şi asigurând echipa de susţinerea lor.

 

 

Articole similare

Back to top button