SliderSocialUltima ora

Frați în arest după scandal

Sâmbătă un scandal a izbucnit în comuna Bolboși. În urma acestuia, un bărbat a ajuns la spital, iar doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. Apelul a fost făcut chiar de victima celor doi agresori. Acesta, în vârstă de 41 de ani, a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost lovit de două persoane în urma unui conflict pe care l-a avut cu aceștia.

Polițiștii din Motru au fost cei care au ajuns imediat la fața locului pentru cercetări. Se pare că în timp ce  bărbatul se deplasa pe raza satului Ohaba Jiu, s-a întânit cu un localnic de 41 de ani și cu fratele acestuia, în vârstă de 35 de ani. După o discuție în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, cei doi frați au sărit la bătaie și l-au lovit pe cel care a sesizat autoritățile.

În urma leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au dispus reținerea agresorilor, pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ieri, polițiștii i-au prezentat pe cei doi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile, față de aceștia.

 

Articole similare

Back to top button