PoliticaSliderUltima ora

Filip, dezamăgit de politică. Vrea la București

 

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip se declară dezamăgit de politica românească. Membru al Partidului Național Liberal, acesta spune că și în interiorul organiației pe care o reprezintă ar trebui să vină oameni tineri și competenți, întrucât există persoane care „nu sunt pregătite” .

Filip este de părere că în politica românească există și persoane care se află în interiorul unui partid doar pentru că „au o funcție” sau urmăresc un interes.   Mai mult, noua generație ar trebui să se implice, iar ceilalți să le facă loc.

O altă dezamăgire a edilului rovinărean constă în meritele acordate. Acesta spune că nu este normal ca unii primari care muncesc în interiorul partidului să nu fie recompensați, iar alții să primească „laude” nemeritate.

Filip se gândește ca în 2024 să meargă chiar el în Parlament să decidă soarta cetățenilor, însă nu își dorește să adopte modelul unor demnitari de astăzi care ies din plen și nu știu ce au votat.

O altă variantă pe care edilul o ia în calcul ar fi să părăsească definitiv politica și administrația și să meargă în mediul privat. Interviul pe larg cu primarul orașului rovinari, Robert Filip este difuzat în această seară la emisiunea În interes public, de la ora 19:00.

Articole similare

Back to top button