SliderSportUltima ora

Debut în amicale

Sâmbătă, Viitorul Pandurii începe seria partidelor amicale, în deplasare, cu CSM Slatina, iar peste o săptămână va juca la Târgu Jiu, tot cu fosta colegă de serie din sezonul trecut. Alte trei partide de verificare vor avea loc în cantonamentul din Bulgaria. Antrenorul Cristian Lupuţ va testa o serie de tineri jucători în acest prim amical în vederea completării lotului subţiat de numeroasele plecări din vară.

Echipa gorjeană a renunțat, în această vară, la tradiționalul cantonament de la Sânmartin, lângă Oradea. Deși a pierdut foarte mulți dintre componenții de bază, iar la capitonul achiziții n-a anunțat niciun transfer, Viitorul Pandurii Târgu Jiu speră să prindă play-off-ul în noul sezon . Gabriel Răscol crede că antrenorul Cristian Lupuț poate duce echipa gorjeană în primele șase locuri, obiectiv ratat sezonul trecut, în mandatul lui Flavius Stoican.

ACS Viitorul Târgu Jiu a programat un prim meci amical cu CSM Slatina în week-end, meciul urmând să se dispute în deplasare, pe terenul celor de la Slatina. Echipa va avea de fapt o „dublă” amicală cu CSM Slatina care ar urma să vină la Târgu Jiu peste doar o săptămână după cum a precizat team-managerul Gabriel Răscol

Adversarul din amicalul de sâmbătă este CSM Slatina, fosta colegă din Liga 2 a celor de la ACS Viitorul, o echipă extrem de activă pe piaţa transferurilor după retrogradare, aceasta având obiectivul de a promova din Liga 3 după acest sezon. De partea cealaltă, ACS Viitorul nu a anunţat încă nici un transfer deşi a pierdut foarte mulţi jucători în această vară.

Articole similare

Back to top button