Inca mai spera sa joace in liga 2

Pe 24 mai 2021, a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, în care s-au stabilit mai multe aspecte pentru sezonul de fotbal următor, 2021/2022, printre care și datele la care Liga 2 și Liga 3 vor lua startul.Ca urmare Liga 2  va începe pe data de 31 iulie, iar Liga 3 pe 28 august .

Deși a retrogradat în Liga 3. Acolo unde termenul de înscriere a echipelor în noul sezon este 15 iulie. Pandurii Târgu Jiu speră în continuare să joace în Liga 2. Gorjenii au depus dosarul de certificare pentru noua ediție a eșalonului secund și așteaptă decizia FRF în privința formatului noului sezon. Directorul sportiv Camilian Floroiu spune că, dacă FRF ar decide ca Liga a 2 a să aibă un format cu două serii, Pandurii ar putea juca tot în eșalonul secund, precizând totuşi că şi Liga 3 rămâne o opţiune.

Pentru Pandurii Târgu Jiu noul sistem din Liga 3 nu va fi o schimbare pentru că echipa a jucat în acest sistem şi în Liga 2. Schimbarea ar fi ca după disputarea celor 18 etape din sezonul regulat, jocurile tur, respectiv retur, campionatul să continue în fiecare serie din Liga 3 cu play-off și play-out. Pandurii Târgu Jiu a retrogradat la finalul sezonului trecut şi va fi repartizată probabil în seria a 7-a, alături de echipele Gilortul Cărbuneşti şi CSO Filiaşi.