ActualitateFără categorieSliderSocial

Prognoza METEO

Joi și vineri (24 și 25 iunie) în sud-vestul și centrul țării, valul de căldură se va intensifica, va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 37 și 39 de grade în Oltenia iar valorile nocturne nu vor coborî, în general, sub 20…22 de grade.

Soarele va străluci, iar temperaturile vor urca până la 35 de grade , spre după-amiază Minima în jurul valorii de 20°C.

În Târgu Jiu, vremea va fi caniculară în prima parte a zilei, iar maxima zilei se va ridica până la 35 de grade Celsius. iar pe timpul nopții temperaturile nu vor crește mai mult de 20 grade.

În Motru, se anunță soarele arzator, iar mercurul va urca în termometre până la  35 de grade, ceea ce înseamnă că este mult mai cald decât astăzi. Noaptea, cerul va fi noros, minima fiind de 20 grade.

În Bumbești-Jiu, temperaturile, vor reuși să treacă de 35 de grade, iar în mare parte a zilei, cerul rămâne insorit, iar minima va fi de 20 grade.

În Novaci, temperaturile pe timpul nopții nu vor urca mai mult de 20 grade . În timpul zilei, soarele va străluci cu putere în prima parte a zilei, iar în a doua parte a zilei vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 35 de grade .

În Rovinari, vremea va fi caldă și frumoasă. Maxima va fi de 35 de grade. Noaptea, cerul va fi senin iar minima va urca până la 20 de grade

 

 

Articole similare

Back to top button