ActualitateSliderSocial

Expoziție la Târgu Jiu

Va avea loc o expoziție de excepție la Târgu Jiu. Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj va organiza miercuri, 9 iunie 2021, începând cu ora 12.00, vernisajul expoziţiei “România mea frumoasă”.

Fotografia este o întregire a infinității sufletului în Univers, prin simple culori și forme. Poți privi o fotografie „cu mai mulți ochi”, dar important este să o privești cu ochii sufletului și să simți, de fapt, ce transmite poza respective pentru că este ca o poartă către inima fotografului, oricât de simplă ar fi ea.

Prin fotografie poți identifica un mesaj, dar de multe ori, acest mesaj nu poate fi descifrat și înțeles de ceilalți.

Tocmai de aceea, la Târgu Jiu, au loc frecvent expoziții de fotografii, tablouri prin care locuitorii se pot întoarce în timp și pot privi cum a fost viața altora.

Vor fi prezentate tot felul de fotografii care vor ilustra România și toată frumusețea sa, dar și poze din viața lui Tudor Vladimirescu, cât și documente din timpul trait de acesta.

Ion Cepoi, directorul CJCPCT Gorj, spune că expoziția va avea loc în fața instituției, fotografiile fiind expuse în aer liber.

Așadar, George Simulescu este cel care expune la sala Florin Isuf a CJCPCT Gorj, acesta fiind un discipol al fotografului consacrat Gheorghe Lăzăroiu

Ilustru reprezentant al fotografiei românești, Gheorghe Lăzăroiu, în anul 1969, a devenit membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

De-a lungul carierei sale a participat la peste 1400 de saloane internaționale, a obținut 450 de premii și a fost recompensat cu distincția E FIAP a Federației Internaționale de Artă Fotografică.

Articole similare

Back to top button