ActualitateSliderSocialUltima ora

Circulația închisă în Rânca

Transalpina Challenge 2021 este la etapa a III-a din Campionatul Național de Viteză în Coasta și este programată să se desfășoare în weekendul 5-6 Iunie 2021, între orele 08:00 – 19:00, pe celebra Transalpina, tronsonul cuprins între Novaci și stațiunea Rânca.

De aceea, circulația va fi închisă la sfârșitul acestei săptămâni, dar se va permite accesul pe acest tronson în intervalul orar: sâmbătă  între orele 13:30 – 14:30 și duminică de la 12:30 până la 13:30 .

Cei 83 de concurenți care se regăsesc pe lista de înscrieri de la Transalpina Challenge 2021 vor avea de parcurs puțin peste 5 km, mai exact 5025 m. Octavian Ciovica ( Radical SR8 ) se află pe lista și speră să își treacă în cont o nouă victorie la general, după reușita de la Cheile Gradistei, iar Călin Manitiu ( câștigător Trofeul Râșnov ) care concurează la bordul unui Subaru Impreza, se află și el la startul etapei cu numarul trei din campionat.

La concurs vor participa următorii pasionați:

 

Pe lista îi regăsim și la această etapă pe Mihai Leu (Ferrari 548 Challenge Evo), Costel Cașuneanu (Skoda Fabia R5), Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 Cup), Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 EVO), Emil Ghinea (Norma M20F).

Lucian Răduț a reușit să treacă peste accidentul de la Rașnov, în care Mitsubishi-ul sau a luat foc după o ieșire în decor, revine la bordul modelului  Mitsubishi Lancer Evo VIII.

După ce inițial și-a anunțat debutul în noul sezon la Cupa Cheile Gradistei, îndrăgitul Alex Mirea se regăsește pe lista de înscrieri de la Rânca, însă cu un model nou pentru el în CNVC, acesta face trecerea la modelul Radical SR8, după ce în sezoanele trecute acesta și-a facut foarte mulți fani după ce a alergat cu Audi, BMW.

52 de piloți vor lua startul în cadrul etapei din Campionatului Național de Viteză în Coasta, iar pe lista pentru CNVC2 se regăsesc 31 de concurenți, această etapa contând ca și etapa a IV-a din liga secundă.

Recordul traseului de la Rânca îi aparține lui Emil Nestor care a reușit în 2020 să obțină un timp de 2:29,070 sec. la bordul modelului Norma M20 FC, urmează  să vedem în acest sezon care dintre pretendenții la victorie se vor apropia de acest timp, sau de ce nu, care îl va doborî.

 

Articole similare

Back to top button