ActualitateSliderSocial

Au început ceremoniile de absolvire

Ieri au început ceremoniile de absolvire în municipiul Târgu Jiu. Tot evenimentul a fost o adevărată încântare pentru reprezentanții acestei generații și tocmai pentru că reprezintă un moment foarte important pentru educația acestora.

O ceremonie solemnă, încărcată de emoții, care marchează sfârșitul liceului, un pas mai departe de copilărie și mai aproape de maturitate, așa s-a desfășurat prima seară pentru elevii de la Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, Liceul Teologic și Liceul Energetic.

Cei care au contribuit la bunăstarea tinerilor absolvenți au fost și părinții acestora care au putut participa la ceremonie.

Având în vedere noile măsuri de relaxare care au intrat în vigoare de la 1 iunie, tinerii absolvenți pot fi însoțiți de două persoane dragi lor și nu de una așa cum anunțaseră autoritățile cu o săptămână în urmă.

Hotărârea de Guvern a impus o limită de 1000 de participanți, iar fiecare elev are posibilitatea de a invita câte două persoane, la Stadionul Municipial, unde are loc de ier, timp de 11 zile, ceremonia de absolvire a fiecărui colegiu din oraș.

Însoțitorii elevilor trebuie să prezinte o adeverință de vaccinare, un test PCR negativ sau un test rapid, pentru a-i putea însoții pe elevi.

La acest eveniment important pentru adolescenti a participat și formația The Dreamers care a animat atmosfera și a creat un moment artistic deosebit.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost încântat de această primă ceremonie și a transmis printr-un mesaj pe pagina sa de socializare că așteaptă cu nerăbdare și ceremoniile următoare.

”Prima seară dedicată absolvenților tocmai s-a încheiat. A fost o adevărată încântare să fiu alături de reprezentanții acestei generații, într-un moment atât de important al educației lor. O ceremonie solemnă, încărcată de emoții, care marchează sfârșitul liceului, un pas mai departe de copilărie și mai aproape de maturitate.

Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, Liceul Teologic și Liceul Energetic și-au sărbătorit absolvenții în această seară. Îi felicit pe toți și le urez succes!

Mulțumesc formației The Dreamers pentru momentul artistic deosebit și aștept cu nerăbdare ceremoniile următoare.”, a transmis Marcel Romanescu.

Dacă vremea va fi frumoasă și zilele următoare, ceremoniile de absolvire vor avea loc în continuare pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

În cazul în care, condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, ceremoniile vor avea loc în Sala Sporturilor, acolo unde au început deja pregătirile pentru ca totul sa se desfășoare în siguranță și cu respectarea legislației.

Articole similare

Back to top button