ActualitateSliderUltima ora

Acțiunile poliției de 1 Iunie

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, polițiștii gorjeni au organizat o serie de activități în cadrul mall-ului din oraș, menite să aducă bucurie atât copiilor prezenți, cât și părinților .

Astfel, începând cu ora 11 polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat exerciții de prezentare a tehnicii din dotare, dar și activități demonstrative cu câinii din dotare.

Copiii au fost extrem de încântați de manifestările celor de la IPJ Gorj, atracția principală fiind câinii alături de care s-au fotografiat.

Pentru mulți copii prezenți la activitate, polițiștii sunt o inspirație pentru viitoarea lor carieră.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au împărțit de asemenea copiilor prezenți materiale preventive și cărți de colorat, având ca tematică imagini și ghicitori cu polițiști.

În continuare, polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au premiat participanții la concursul „Mesajul meu anti-bullying”.

Acțiunile desfășurate s-au dovedit a fi un real succes, dat fiind numărul mare de copii participanți.

1 Iunie a fost desemnată ca „Ziua Copilului” acum peste 70 de ani, în Moscova, la propunerea unei organizații internaționale de femei, apropiată de mișcarea comunistă.

Articole similare

Back to top button