ActualitateSliderSocial

Încep spectacolele în Târgu Jiu

Veste buna pentru targujieni. Incep spectacolele in municipiul Targu Jiu. Edilul orasului, Marcel Romanescu, spune ca evenimentele vor avea loc toata vara si vor putea bucura locuitorii orasului dupa mult timp in care orice eveniment a fost interzis.

Momentul mult așteptat de români va sosi, iar de la 1 iunie se vor introduce relaxarile pe care cetatenii le asteapta de mult timp.

Așadar, Guvernul a stabilit noile măsuri de relaxare a unor restricții, care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Se reiau spectacolele, concertele, competițiile sportive în spații închise și poate fi depășită limita de participanți impusă dacă toate persoanele sunt vaccinate anti-COVID.

Și la Târgu Jiu vor fi reluate evenimentele și spectacolele, iar de la data de 5 iunie, în Parcul Coloanei fără Sfârșit, vor avea loc turnee de poveste.

Acest maraton de spectacole va consta în demonstrații artistice muzicale clasice.

Programul de evenimente face parte dintr-un lanț de evenimente care se desfășoară în marile orașe din țară.

În cazul în care vremea nu va fi bună, spectacolul va fi amânat și se va reprograma.

Marcel Romanescu, edilul orașului, spune că evenimentele vor avea loc până la finalul lunii septembrie.

Edilul mai spune că toate evenimentele pe care le-a realizat până în prezent sunt spectacole cu muzică clasică. Toate persoanele care își doresc să participe la spectacol trebuie să fie vaccinate sau să prezinte un test rapid, sau PCR negativ.

După o lungă perioadă cu restricții, revenim la normalitate și târgujienii se pot bucura pe parcursul acestei veri de o serie de surprize organizate în aer liber.

Articole similare

Back to top button