ActualitateSliderUltima ora

Ce își dorește candidatul PSD?

Partidul Social Decmocrat și-a stabilit în final candidatul pentru Primăria Bumbești-Pițic. Pe ultima sută de metri acesta a fost anunțat, în ciuda faptului că liberalii au deja aproape o lună de când pregătesc campania electorală.

Florin Martescu este cel care își dorește să devină primar al comunei. În prezent este Consilier Local  și președinte interimar al organizației PSD de la Bumbești-Pițic. Întârzierea anunțării candidatului a fost cauzată de realizarea unui sondaj de opinie în zonă, probabil pentru ca partidul să meargă „la sigur” cu propunerea pentru Primăria Bumbești-Pițic.

PSD consideră că are șanse să câștige fotoliul primăriei, bazându-se pe rezultatul alegerilor locale din semptembrie anul trecut. Miky Nioață a obținut mandatul cu 49,92%  din voturi , însă balanța ar putea fi ușor înclinată către liberali. Doar 13 voturi i-au lipsit Irinei Cojocaru la scrutinul din 2020, așadar social-democrații trebuie să dea tot ce-i mai bun în campania electorală pentru ca cei 13 să nu se răzgândească și să își mențină votul.

Florin Martescu spune că dacă va câștiga mandatul, va continua proiectele fostului edil, întrucât nu sunt deloc puține. Martescu este și casierul obștei și consideră că cinstea de care a dat dovadă în fața cetățenilor este un punct forte, alături de alte calități ale sale.

Reamintim că postul de Primar al comunei Bumbești Pițic a rămas vacant după ce Miky Nioață, cel care a câștigat alegerile a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă cu fonduri europene.

 

Articole similare

Back to top button