ActualitateSliderSocial

Au fost desemnați cetățeni de onoare ai Târgu Jiului

Cu ocazia aniversării a 200 de ani de la asasinarea lui Tudor Vladimirescu, autoritățile din județul Gorj au organizat un eveniment dedicat eroului neamului românesc.

În cadrul acestei ședinte festive, olimpicul Giovani Ioan Popescu și profesorul Eugen Nodea, au fost decorați de primarul Marcel Romanescu, drept cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu.

Edilul a ținut să le aducă numai cuvinte de laudă celor doi care, fiind o echipă care a reușit să obțină rezultate impresionante atât la nivel national, cât și international.

Romanescu mai spune că este o onoare și o plăcere să le ofere acest titlu în semn de prețuire pentru ceea ce acești doi târgujieni fac pentru municipiul Târgu Jiu, iar datorită celor doi, numele orașului este rostit cu respect.

Atât profesorul Eugen Nodea, cât și elevul olimpic Giovani Popescu, au ținut să le mulțumească autorităților pentru titlul de onoare primit.

Și Cristina Goanță, directorul Colegiului Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, a avut mai multe cuvinte de laudă pentru echipa minunată care a reușit performanța de a se califica la nivel national.

Giovani Popescu s-a calificat la Olimpiada Internațională de Informatică. Concursul va avea loc în luna iunie.

Este primul elev din județul Gorj care reușește să  ajungă la această performanță.

 

 

 

Articole similare

Back to top button