ActualitateSliderSocial

Vremea în județul Gorj

 

Meteorologii au anunțat ca vor veni temperaturi ridicate, iar instabilitatea atmosferică va mai continua în Gorj doar până mâine.

În Târgu-Jiu, la noapte, se vor resimți furtuni cu descărcări electrice, vântul va bate cu o putere de 12 km/h, iar minima serii va ajunge la 16 grade. Vineri maxima va atinge 22 de grade, iar aversele vor avea continuitate până seara, unde minima va fi de 10 grade.

În Motru, mâine cerul va fi parțial noros, iar maxima va atinge 22 de grade. De asemenea, pe seară, minima va fi de 15 grade și vor începe precipitații care vor avea cantitatea de 9l/mp.

În Bumbești-Jiu, mâine maxima zilei va fi de 22 de grade, iar minima va ajunge la 15 grade. Pe seară aversele se vor resimți și aici și vor avea cantitatea de 9 l/mp.

În Novaci, la noapte minima va fi de 15 grade și  își vor face simțită prezența furtuni cu fulgere. Însă mâine se vor domoli și cetățenii vor avea parte de ploi ușoare, dar și de rafale care vor atinge viteza de 30km/h. Maxima zilei va fi de 22 de grade și minima serii de 14 grade.

În Rovinari, mâine cerul va fi parțial noros, maxima zilei va atinge 22 de grade , iar minima serii va fi de 15 grade. Vineri, vor fi furtuni cu descărcări electrice, maxima va fi de 21de grade , iar minima de 10 grade.

Articole similare

Back to top button