ActualitateSliderSocial

Certurile aleșilor locali pe o … mașină

O masina parcata ilegal pe trotuarul din fata Parcului Central din municipiul Targu Jiu, este noul motiv de disputa intre consilierii locali PSD si primarul Marcel Romanescu.

Discutiile nu se opresc intre acestia si se muta cu acuze dure chiar si spre Politia Locala care desi stateau de pază in fata operei lui Brancusi, nu au intervenit pentru a-l sanctiona pe cel care si-a lasat masina la voia intamplarii.

A fost liniște între membrii PSD și PNL până aseară când, un cetățean și-a parcat mașina ilegal pe trotuarul din fața Parcului Central, chiar în fața Porții Sărutului.

Poliția Locală lipsea din peisaj, iar conducătorul auto nu a fost amendat și nici măcar tras la răspundere.

Cei care au făcut publică imaginea cu autoturismul lăsat la voia întâmplării, au fost atât Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, cât și consilierii locali din PSD care îl acuzau pe edil de ”lipsa de bun simt”.

Pe cealaltă parte, Romanescu scria pe pagina sa de socializare un mesaj dur care îi viza pe reprezentanții Poliției Locale din Târgu Jiu.

Acesta susține că a cerut un raport directorului Poliției Locale referitor la acest incident, iar dacă ”instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv.”

Este unul dintre punctele pe care le-a notat primarul Romanescu pe pagina sa de socializare.

”Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simț a individului din imagine, observ că cei de la Poliția Locală Târgu Jiu nu au înțeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituția după reorganizare.

Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat!

Mâine dimineață, la prima oră, aștept raportul directorului Poliției Locale referitor la acest incident.

Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-și fac treaba! Asemenea scene nu-și au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliția Locală va rezolva problema, sau riscă desființarea!”, a scris Romanescu pe Facebook.

Și consilierii PSD au început să arunce cu acuze și critici, însă nu în individul care și-a lăsat mașina parcată într-un mod necorespunzător, ci în primarul Romanescu care a fost acuzat chiar de ”lipsa de bun simț”.

Este afirmația făcută de Eduard Lădaru, consilierul Local, care notează pentru a nu știu câta oară că ” Târgu Jiul chiar nu merită un astfel de primar!”

”Târgu Jiul este în pragul disoluției.

Lipsa de bun simț a primarul Marcel Romanescu este mult mai mare decât a individului care a parcat mașina.

După 4 ani de mandat primarul face anunțuri pe facebook și ne arată cât este de incompetent si de instabil…Nu degeaba se laudă într-o emisiune tv că ia pastile.”, a scris Lădaru pe facebook.

Nici consilierul local PSD Luis Popa nu s-a putut abține de la anumite critici  și consideră că poza apărută în spațiul public nu denotă altceva decât „BUNA” administrare a Municipiului Târgu-Jiu și recomandă conducerii, subtil vizat fiind doar Romanescu ”să meargă, împreună cu consilierii lor personali, să vadă si alte localități, pe lângă Oradea, în care se face ceva concret, nu doar vorbe…ca de exemplu la Buzău.”

Se pare că lipsea acțiunea dintre membrii PNL și PSD, iar această mașină parcată ilegal a fost un motiv bun pentru a putea fi reluate aceste discuții… discuții cu adevărat ”importante” pentru municipiul Târgu Jiu.

Problemele cu adevărat reale sunt lăsate la voia întâmplării și, probabil se așteaptă o rezolvare de la sine.

Cât despre soferul care a parcat, marți seara, în apropiere de Poarta Sărutului, în Parcul Central, a fost identificat de polițiștii locali și a fost amendat cu 290 de lei și sancțiunea urmează să-i fie trimisă prin poștă. Din primele date, este vorba de un turist din Ilfov.

 

Articole similare

Back to top button