ActualitateFără categorieSliderSocial

Excursie gratuită pentru elevii din Stejari

Fiecare elev trebuie să aibă cel puțin un aliat de nădejde în clasă – un alt copil sau chiar un profesor, alături de care să se simtă mai apropiat decât de ceilalți. Chiar și noi, adulții, atunci când avem de făcut față unei experiențe noi sau dificile, simțim nevoia ca cineva să ne stea alături și, din când în când, să ne zâmbească.

Este foarte important ca profesorii, dar și conducerea unităților de învățământ să știe cum să atragă elevii și cum să reușească să-i responsabilizeze și să simtă că trăiesc într-un mediu exact ca la ei acasă.

Așadar, Vasile Deaconescu, directorul Școlii Gimnaziale ”Aurel Teodorescu” din Stejari, a hotărât să aplice metode inedite pentru a-i bucura pe cei mici, dar și pentru a-i angrena în tot felul de activități care îi ajută să înțeleagă ce e de fapt o competiție.

Acesta, împreună cu Primăria Stejari, va oferi gratuit o excursie la fiecare final de semestru pentru clasa cea mai curată. Atât profesorii, cât și directorul unității de învățământ vor merge in fiecare zi la fiecare clasa si vor puncta ce clasa este cea mai ordonata. La finalul semestrului, se vor aduna punctele și se va anunta clasa castigatoare.

Vasile Deaconescu a mai spus că de când a anunțat că drept premiu se va oferi o excursie gratuită, copiii au devenit mult mai responsabili și fiecare clasă arata din ce in ce mai bine.

Elevii de la Școala Gimnazială din Stejari vor avea parte de multe activități care să-i țină activi și care să-i responsabilizeze.

Conducerea unității de învățământ a mai anunțat că în curând va apărea și primul număr al Revistei Școlii care va cuprinde articole create de copii.

Articole similare

Back to top button