ActualitateSliderUltima ora

Dramă în Cărbunești

Un eveniment tragic a avut loc vineri seară în Târgu Cărbunești. Un tânăr de doar 23 de ani și-a pierdut viața într-un mod cumplit, s-a electrocutat în timp ce efectua verificări la rețeaua electrică a Unității Militare din oraș.

Ovidiu Trușcă, Ovi sau Johnny cum îi spuneau prietenii, era angajat la firma tatălui său, cei doi ocupându-se cu execuția unor lucrări la rețelele electrice. Un moment de neatenție l-a costat însă viața, fără mănuși și echipament de protecție, a atins involuntar firele de tensiune medie, electrocutându-se.

Tânărul a fost coborât de pe stâlpul unde inevitabilul se produsese chiar de tatăl său, însă toate eforturile echipelor medicale care l-au resuscitat au fost în zadar pentru că inima lui Ovidiu a încetat să mai bată. În jurul orelor 19.00 a fost declarat decesul.

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Gorj s-au deplasat la fața locului, iar ulterior a fost deschis dosar de cercetare a accidentului de muncă mortal.

Vestea că tânărul de doar 23 de ani a încetat din viață i-a șocat pe toți apropiații care-l știau pe Ovidiu ca omul plin de viață, ce „avea o carismă și o energie aparte”.

Drama este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu circa zece ani, familia Trușcă a mai pierdut un fiu.

 

Articole similare

Back to top button