ActualitateSliderUltima ora

Alba-neagra la primărie

Încă o comună gorjeană a rămas fără primar. Liberalul Mihai Vochița, primarul comunei Logrești, a anunțat vineri, în cadrul unei ședințe de consiliu local, că demisionează din funcție.

La doar o jumătate de an de la preluarea mandatului, Vochița se pare că nu s-a regăsit în funcția de conducere, renunțând astfel la primărie. Conform Codului Administrativ, atribuțiile vor fi preluate de viceprimarul localității, Țană Adela-Elena, până la organizarea alegerilor.

Mihai Vochița a candidat la alegerile locale din toamna anului 2020 și a reușit să îi ia locul lui Ion Băluță.

Vicepreședintele PNL Gorj, Liviu Cotojman, susține că în urma unor discuții cu Mihai Vochița a înțeles că motivele ce au stat la baza demisiei ar fi unele administrative. Primarul din Logrești ar fi fost dezamăgit de faptul că nu-și putea respecta promisiunile din campania electorală.

Cotojman îl îndeamnă însă pe primarul Vochița să se mai gândească asupra decizie.

Conform prefectului de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, la nivelul instuției pe care o conduce nu a ajuns demisia primarului din Logrești.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere în ceea ce privește decizia de a demisiona, Vochița nu a răspuns.

Totuși din surse se pare că s-ar fi revenit asupra deciziei, rămâne însă să așteptăm o declarație oficială din partea primarului.

Articole similare

Back to top button