ActualitateSliderUltima ora

Scrisoarea lui Iordache, fără răspuns

Într-o scrisoare deschisă transmisă de senatorul liberal Ion Iordache, apar critici dure la adresa mai multor factori de decizie din Complexul Energetic Oltenia. Printre persoanele cărora le este adresată scrisoarea se numără și Ministrul Energiei, Virgil Popescu, tot liberal. Așadar Iordache critică  propriul partid în ceea ce privește gestionarea situației CEO.

Deși în scrisoarea sa Iordache așteaptă cu interes răspunsuri , până  acum nu a primit nicio reacție. Iordache spune că demersul îi aparține și îl va continua până când problema va fi rezolvată, cu atât mai mult cu cât ar fi găsit mult mai multe nereguli în ultimele zile.

Senatorul spune că așteaptă în principal un răspuns atât de la conducerea Complexului Energetic Oltenia cât și de la Ministerul Energiei. Tot el declară că scrisoarea nu i se adresează direct ministrului și nu l-ar implica pe acesta, întrucât în cadrul instituției își desfășoară activitatea „aceiași oameni” și tot ei ar trebui să dea un răspuns.

Deputatul Gheorghe Pecingină spune că scrisoarea colegului de partid cuprinde multe adevăruri și că va fi analizată în interiorul organizației,  însă el și-a „făcut un scop” de a nu se implica în numiri.

În scrisoarea deschisă Iordache cere explicații privind numirile din CEO și planul de restructurare. Mai mult, Iordache acuză o încercare de distrugere a Gorjului, „ducând toate fondurile disponibile în alte județe”.

 

Articole similare

Back to top button