ActualitateSliderSocial

Vizită la centrele de vaccinare din Gorj

Câteva centre de vaccinare din județul Gorj au fost luate la pas de parlamentarii puterii. Au fost vizitate astăzi 3 centre din 3 orașe de pe raza județului, respectiv Rovinari, Turceni și Novaci.

Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină și senatorul Ion Iordache au lăudat campania de vaccinare desfășurată la nivelul județului și au încercat să pună umărul la convingerea populației să se imunizeze.

Pe pagina sa de socializare, Dan Vîlceanu spune că a vorbit cu oamenii și a încercat să ofere un exemplu privind siguranța vaccinului.

Am vorbit cu oameni din localitate care încă nu sunt hotărați dacă să facă vaccinul și încerc prin propriul exemplu să le spun că vaccinarea este sigură. Pe câțiva dintre ei i-am convins. Eu am făcut vaccinul anti-COVID nu numai pentru sănătatea mea, ci și pentru a celor din jurul meu.

Sunt alături de colegii mei parlamentari PNL Gorj, primari și alți colegi din partid și vom merge în mai multe localități din județ.

Deputatul Gheorghe Pecingină spune că în vizitele sale a constatat că totul decurge conform planului iar oamenii se vaccinează, fiind un pas mare spre normalitate.

Până în prezent, la nivelul județului Gorj au fost vaccinate 100 059 de persoane, reprezentând aproape o treime din populația Gorjului. În 24 de ore au fost imunizate aproape 1200 de persoane în centrele de la nivelul județului Gorj. De mâine vor fi funcționale încă două noi centre de vaccinare, la centrul comercial de la Târgu Jiu și în Parcul Central.

Articole similare

Back to top button