ActualitateSliderUltima ora

Turiștii se vor putea vaccina în Târgu Jiu

Pentru a creștere numărul persoanelor imunizate, Direcția de Sănătate Publică Gorj a venit cu un nou proiect inovator, mai exact construirea a două centre de vaccinare provizorii în două locații din municipiul Târgu Jiu, vizitate de mulți gorjeni zilnic.

DSP Gorj își dorește ca cele două centre de vaccinare, unde persoanele interesate de a se imuniza nu vor fi nevoite să se programeze, să fie înființate în acest weekend.

Potrivit directorului DSP Gorj, Narcis Stoian, se ia în calcul deschiderea unui centru de vaccinare în incinta mall-ului din oraș și un al doilea în Parcul Central, chiar în zona Porții Sărutului.

În ceea ce privește personalul medical ce va deservi aceste două centre, echipa va lucra doar în următoarele două weekenduri și la data rapelului.

În aceste două centre se vor putea vaccina inclusiv turiștii care vizitează operele sculptorului Constantin Brâncuși.

Autoritățile speră ca prin aceste idei inovatoare, procesul de vaccinare să aibă un real succes, iar revenirea la normalitate să fie posibilă cât mai curând.

La nivel național conform ultimei raportări a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, numărul romanilor vaccinați a depășit pragul de 3,6 milioane, iar la nivelul județului Gorj peste 94.000 de cetățeni au ales să se vaccineze.

Articole similare

Back to top button