ActualitateSliderUltima ora

Scapă, temporar, de executarea silită

Pandurii nu a reușit să pună poprire pe conturile Primăriei Târgu Jiu, chiar dacă a câștigat definitiv procesul cu asociații. Clubul de fotbal are de primit aproximativ 3 milioane de lei de la Consiliul Local Târgu Jiu pentru cotizații neachitate în perioada 2014-2017.

După ce Înalta Curte de Casație și Justiție a luat această hotărâre, Pandurii a trecut la executarea silită, dar Primăria Târgu Jiu a cerut suspendarea acțiunii.

Solicitarea făcută de Primăria municipiului Târgu Jiu a fost admisă de judecătoria orașului.

„Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite, formulată de petenta UAT Tg-Jiu. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.1223/2019, instrumentat de Societatea Profesională de Executori Judecătorești ,,Lex Fortis” până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în cadrul dosarului nr.5227/318/2021 al Judecătoriei TgJiu. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 05/05/2021, la Judecătoria Tg. Jiu”, se arată în minuta sentinței.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu spune că nu poate fi executată Primăria Târgu-Jiu în locul Consiliului Local, chiar dacă această din urmă entitate nu are personalitate juridică sau conturi bancare.

Pe 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu în procesul cu cei cinci asociați. În total, Pandurii are de primit circa 3,3 milioane de euro. Clubul de fotbal se află în insolvență din 2017.

Articole similare

Back to top button