Se lucrează ”intens” la asfaltarea în Cartierul Narciselor

După mai mult timp în care locuitorii din Cartierul Narciselor au așteptat ca zona să fie asfaltată, momentul a venit și, începând de ieri, lucrările au început.

Investiția a fost pregătită de anul trecut pentru sezonul rece, iar acum se toarnă primul strat de asfalt.

Deși lucrările ar fi trebuit să se desfășoare la foc automat pentru a se evita un disconfort în rândul cetățenilor, muncitorii nu par prea dornici să finalizeze cât mai repede asfaltarea.

Este posibil ca vremea care s-a încălzit brusc să le dea bătăi de cap pe tot parcursul acestei lucrări.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, spune că s-a întârziat asfaltarea în Cartierul Narciselor pentru că în toamna anului trecut, constructorul care trebuia să se ocupe de lucrare a decedat, urmând ca în prezent, lucrarea să fie preluată de Societatea Edilitara.

Edilul orașului spune că au fost reluate lucrările și pe Calea Eroilor.

Romanescu spune că și-ar fi dorit ca modernizarea străzii să fi fost finalizată încă de la data de 1 mai, însă au existat mai multe probleme cu constructorul care a câștigat licitația.

Acesta preconizează ca spre finalul lunii august, lucrările de pe Calea Eroilor să se finalizeze.

Marcel Romanescu mai spune că, pe Calea Eroilor, nu ar mai fi foarte multe lucruri de realizat deoarece partea de infrastructură a fost dusă la bun sfârșit. În prezent mai există de făcut doar două branșamente, unul pe strada Geneva și unul în fața Bisericii „Sfinții Apostoli”.

Strada Calea Eroilor face legătura între parcurile în care se află operele brâncușiene: Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sărutului și Coloana Fără Sfârșit.