ActualitateSliderUltima ora

Cu mașina în gard la prima oră

Azi-dimineață polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, însă nu au avut pe cine trage la răspundere. Șoferul care a provocat accidental era de negăsit.

Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecția străzilor 14 octombrie cu Luncilor și se pare că  s-a produs din cauza neacordării de prioriate. Șoferul vinovat venea de pe strada 14 octombrie și nu a văzut autocamionul de pe strada Luncilor, ajungând cu mașina în  gardul unui imobil din intersecție. Ulterior conducatorul auto a fugit de la fața locului și se pare că avea și un motiv: era băut și fără permis de conducere.

Oamenii legii l-au depistat pe tânărul vinovat pe raza municipiului Târgu Jiu. Acesta are 21 de ani și este de loc din  Obârșia de Câmp, județul Mehedinți. După ce polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost unul demn de dosar penal: 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

Și în Motru un șofer băut a provocat un accident. Din fericire au rezultat doar pagube materiale. Un tânăr de 24 de ani din București a sunat la 112 și a anunțat faptul că a lovit un stâlp și ulterior s-a răsturnat. La fața locului polițiștii au stabilit că de fapt a acroșat nu unul, ci trei stâlpi după ce a pierdut controlul volanului. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar acum bucureșteanul are și dosar penal pentru infracțiunile săvârșite.

Articole similare

Back to top button