ActualitateSliderUltima ora

Polițiștii gorjeni, la datorie de Paște

​Polițiștii gorjeni vor fi la datorie și în acest weekend prelungit pentru ca Ziua de 1 Mai și Sărbătoarea Învierii Domnului să fie sărbătorite în siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid – 19 să fie respectate.

Așadar, peste 800 de polițiști, din toate structurile, împreună cu celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de Paște, pentru asigurarea siguranței și ordinii publice, în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.

Pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de preventive, polițiștii vor fi prezenți în zona bisericilor de cult de pe raza județului.

Polițiștii fac un apel pentru toți cetățenii județului Gorj, să respecte măsurile impuse de autorități pe perioada stării de alertă.

În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20,00-05,00, cu respectarea măsurilor de protecție, respectiv portul măștii, astfel încât să acopere nasul și gura și respectarea distanțării fizice inclusiv în zona lăcașurilor de cult și pe timpul oficierii slujbelor religioase.

De asemenea, deplasările vor trebui făcute astfel încât să se evite aglomerarea.

Articole similare

Back to top button