ActualitateSliderUltima ora

Șase străzi rămân fără apă

Câțiva cetățeni din Târgu-jiu vor rămâne în această noapte fără apă deoarece branșamentul vechi din Aleea Ecaterina Teodoroiu, bl. 56 A.se va anula .

Mai exact,APAREGIO GORJ SA a anunțat întreruperea furnizării apei potabile astăzi 27 aprilie 2021, în intervalul orar 22:00-05:00, în localitatea Târgu-Jiu pe străzile Ioan Budai-Deleanu, Mihail Kogălniceanu,Vulcan, dar și cartierul 11 Iunie, iar parțial Comuna din Paris și Bulevardul Ecaterina Teodoroiu de la fabrica de pâine, până la Centrul de Calcul.

De asemenea , societatea de apă și canal a transmis că utilizatorii au mai multe obligații, având în vedere Contractul de delegare a serviciilor  publice de alimentare cu apă și de canalizare,dar și conform legislației în vigoare

Mai mult, persoanele fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou-inființate, în cazul în care aceștia nu dețin stații de epurare avansată care respectă condițiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural.

Totodată se va constitui contravenție având în vedere nerespectarea de către utilizatori a prevederilor art. 31 alin.14 și se va sancționa cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei.

Prin urmare, toate persoanele fizice și juridice au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente.

Articole similare

Back to top button