ActualitateSliderUltima ora

Scandal între minori pe insuliță

Polițiștii din Târgu Jiu au fost alertați ieri printr-un apel 112 cu primire la un conflict izbucnit chiar în Parcul Central. Un tânăr de numai 16 ani a fost cel care a anunțat autoritățile, tot el fiind și cel rănit în urma scandalului.

Adolescentul a fost înjunghiat în picior de către un alt minor, pe care nici măcar nu îl cunoștea. Mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului, dar și o ambulanță care a transportat victima la spital.

Din fericire, băiatului nu i-a fost pusă viața în pericol, plaga fiind una superficială.

Polițiștii l-au identificat în cele din urmă pe agresor, un minor din municipiul Târgu Jiu și l-au condus la audieri în prezența unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Totodată, oamenii legii au confiscat și briceagul pe care adolescentul l-a folosit în comiterea faptei, obiect pe care l-au găsit aruncat de tânăr  la voia întâmplării, într-un spațiu verde.

Minorului agresor i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Articole similare

Back to top button