ActualitateSliderUltima ora

Pecingină l-a dezamăgit pe primar

Deputatul Gheorghe Pecingină și-a dezamăgit prietenul. Edilul comunei Drăguțești a declarat că Pecingină este omul care l-a dezamăgit cel mai mult, fiind cunoscută deja vechea prietenie dintre cei doi. Ion Popescu a vorbit despre parlamentar ca fiind „Gigi” și a subliniat că înainte de orice, „trebuie să fim oameni”.

Edilul spune că îl cunoaște de pe vremea când nu intrase încă în politică, iar acum Pecingină îi pare „detașat”, mai ales în contextul în care partidul din care face parte se află la Guvernare.

Primarul din Drăguțești s-a arătat foarte supărat și chiar a criticat atitudinea unor parlamentari pe plan politic. Popescu a precizat că în spațiul public politicienii se critică, în timp ce față în față își dau mâna și sunt prieteni. Apelul edilului face referire la aplecarea către oameni, întrucât prin votul cetățenilor politicienii ocupă acum fotoliile, dar mai ales „să revină cu picioarele pe pământ”.

Mai mult, Popescu a adus în discuție și momentul în care „un politician” a intrat în greva foamei alături de mineri. Edilul din Drăguțești spune  că „acel politician care a băut ceaiul cu minerii” ar trebui acum să discute cu aceștia.

Evenimentul s-a petrecut în 2016, iar atunci au intrat în greva foamei actualii deputați Dan Vîlceanu și  Gheorghe Pecingină, cel din urmă declarând luna trecută că nu ar mai recurge la acest gest extrem alături de protestatarii de azi.

Articole similare

Back to top button