ActualitateSliderUltima ora

Elevii vor schimbări în învățământ

De un an și ceva școala pare că nu mai are valorile necesare. Pandemia nu doar că le-a dat elevilor ocazia să studieze altfel , ci le-a și îngreunat viața .

Câțiva elevi olimpici susțin că sistemul de învățâmânt online nu este așa ușor cum pare. Mai mult, aceștia spun că online-ul nu a adus multe beneficii și că diferența dintre învățământul din mediul rural și cel urban nu este una de neglijat.

Copii nu au o părere bună nici despre vacanța prelungită și subliniază faptul că ”repausul„ nu este de folos având în vedere anumite materii. Pe de altă parte unii elevi susțin că vacanța le aduce și un plus, întrucât în timpul liber pot studia la materiile preferate.

Ba chiar micuții, aspiră la actualizarea programei școlare care este neschimbată de ani de zile și dau exemplu de materii care nu mai au aplicabilitate. În locul acestora, micuții își doresc un curs care să le stimuleze creativitatea și să-i ajute pe plan personal.  De asemenea, deși mai au mult până la examenul de Bacalaureat, încă de pe acum consideră că programa este încărcată.

Trăim într-o lume în care copiii au o mentalitate foarte dezvoltată de la o vârstă fragedă,  așadar și cei mici merită să se facă auziți.

Articole similare

Back to top button