ActualitateSliderUltima ora

Vizite ale inspectorilor școlari

Noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean Gorj se pare că își ia foarte în serios atribuțiile. Astfel că în această perioadă inspectorii școlari vizitează toate unitățile de învățământ din județ.

Dana Constantinescu, Inspectorul Școlar General, a ținut să sublinieze faptul că aceste deplasări nu reprezintă un control propriu-zis, ci doar vizite pentru a vedea care este starea tehnică exactă a acestor unități școlare.

Săptămâna trecută, două unități de învățământ din Cătunele, mai exact Școala Valea Mănăstirii și grădinița, au fost vizitate de inspectorii școlari.

O surpriză plăcută pentru Inspectoratul Școlar în cadrul acestor deplasări a fost Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Peștișani.

Tot în comuna Peștișani, în Școala Primară Boroșteni, Dana Constinescu susține că există câteva grupe de grădiniță ce arată la standarde europene.

Scopul acestor controale, conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, este de a identifica problemele acolo unde există, dar și de a evidenția aspectele pozitive.

În prezent în mai multe unități de învățământ de la nivelul județului Gorj se desfășoară ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Articole similare

Back to top button