ActualitateSliderUltima ora

Gorjul, comoară nepromovată

De la zona montană a Gorjului, până la văi și chei, turiștii ar avea cu siguranță diferite modalități de a petrece timpul aici. Cu toate acestea, nici străinii, dar nici măcar românii nu se înghesuie să-și rezerve o vacanță în județul Gorj, preferând alte județe care au o promovare intensă.

O parte dintre obiective au rămas necunoscute incluiv pentru gorjeni, iar autoritățile spun că încearcă să facă ceva în acest sens. Pe de altă parte, operatorii de turism au idei pentru trasee, dar spun că nu au sprijin din partea autorităților.  Turiștii vin în județul Gorj, însă doar în tranzit, fiind puțini cei care aleg să rezerve cazare pentru mai multe zile.

Operatorii în turism sunt de părere că autoritățile trebuie să colaboreze și să își unească forțele pentru dezvoltarea turismului din județ, lăsând de o parte culoarea și orgoliile politice.

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Gheorghe Nichifor spune că este total de acord cu această viziune și chiar mai mult, declarăcă nu există incompatibilități politice în ceea ce privește turismul din județ și dezvoltarea lui.

Interviul complet cu vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Nichifor și ce au de gând autoritățile în privința culturii și a turismului din Gorj îl puteți vedea mai târziu, în jurnal.

Articole similare

Back to top button