ActualitateSliderUltima ora

Noi proiecte în Bumbești Jiu

Bumbești-Jiu este un oraș în județul Gorj, format din localitatea componentă Bumbești-Jiu și din satele Curtișoara, Lăzărești, Pleșa și Tetila. Localitatea este situată la ieșirea Jiului din defileu.

Constantin Bobaru este în prezent primarul orașului, acesta nefiind la un prim mandat, câștigând de-a lungul timpului încrederea cetățenilor. Pentru edil, preocuparea principală o reprezintă bunăstarea localnicilor, precum și modernizarea localității.

Orașul Bumbești Jiu este un oraș cu un puternic potențial de dezvoltare, existând aici un Parc Industrial, dar și o uzină mecanică.

Edilul Constantin Bobaru se poate lăuda în prezent cu câteva proiecte de mare anvergură, în ciuda pandemiei de COVID-19 care a pus numeroase piedici. Primarul a reușit să obțină finanțare europeană pentru reabilitarea și asflatarea mai multor străzi din oraș, dar și pentru realizarea unui serviciu de transport public local.

Valoarea lucrărilor pentru reabilitarea străzilor, dar și pentru realizarea serviciului de transport public se ridică la aproximati 5,5 milioane de euro.

În acest moment, în orașul Bumbești Jiu, autoritățile locale au demarat o serie de proiecte ce vizează și infrastructura școlară, mai exact un proiect de reabilitare a Școlii Generale Nr. 1, dar și a Grădiniței cu program normal, program prelungit și Creșă.

Articole similare

Back to top button