ActualitateSliderUltima ora

Se vinde Coleus!

După ce s-a anunțat o nouă locație pentru târgul de haine vechi, terenul din zona Ciocârlău a rămas pustiu. Proprietarii s-au decis să-l vândă cu o sumă frumușică, de ordinul sutelor de mii de euro. Anunțul de vânzare a fost postat pe un site de profil, iar în două zile a fost vizualizat de aproape 200 de oameni.

Proprietarii sunt dispuși să înstrăineze fostul Coleus pentru suma de 490 000 de euro, ori să îl încherieze, însă în acest caz prețul nu este specificat.

Se vinde teren (sau se închiriază) pe str Ciocârlău, fostul Coleus. Suprafața în jur de 10300 mp toată imprejmuita. Toată platforma este betonata. Toate utilitățile zonei. Plus hale acoperite  se arată în anunțul postat de o societate din Târgu Jiu care activează în domeniul comerțului de cereale și furaje.

Târgul de haine vechi, cunoscut și sub denumirea de „Coleus” și-a restrâns activitatea în acum 4 ani, în 2017. Chiria pentru terenul pe care se afla amplasat costa Primăria zeci de mii de lei, astfel că autoritățile au decis că este o povară prea mare pentru bugetul local. Comercianții care au rămas în zonă au fost nevoiți să achite singuri chiria, astfel că mulți dintre ei au preferat să închidă taraba.

Anul acesta, edilul municipiului a decis că târgul merită o nouă locație și a stabilit-o în zona Drăgoieni, lângă Piața de legume. Activitatea noului Coleus ar putea începe chiar din acest an. Decizia a venit în urma unor solicitări făcute de mai multe persoane din cartierele municipiului care se ocupă cu vânzarea hainelor vechi. Noua locație va avea o suprafață de aproape 7 ori mai mică decât cea din zona Ciocârlău, însă nici nu se ia în calcul redeschiderea activității în zona Ciocârlău.

În acest caz, proprietarii nu au mai avut încotro și au fost nevoiți să valorifice spațiul în care de mult, tarabele erau ticsite cu haine second hand și mii de oameni intrau pe poarta târgului, în special în zilele de weekend.

Articole similare

Back to top button