ActualitateSliderUltima ora

Pachete cu alimente distribuite persoanelor cu handicap

Începând de astăzi 12 aprilie, în Târgu Jiu a început distribuirea pachetelor cu produse alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitară, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate ( POAD ) către persoanele cu handicap grav și accentuat. Pachetele sunt achiziționate cu bani de la Uniunea Europeană și reprezintă stocul rămas de la pachetele destinate beneficiarilor venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei.

Cele 650 de pachete disponibile au fost distribuite în ordinea prezentării, beneficiarii fiind nevoiți să aibă asupra lor actul de identitate în original și actul ce atestă gradul de handicap.

Pachetele au fost distribuite în incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu, toate persoanele care s-au prezentat pentru ridicarea lor au avut obligația să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului de mâini pus la dispoziție. Fiecare pachet conține următoarele produse: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve, compot și gem.

Articole similare

Back to top button