ActualitateSliderUltima ora

Contre între Iordache și Dobre

Dezbaterea organziată de Pro România cu ocazia vizitei europarlamentarului Corina Crețu la Târgu Jiu s-a lăsat și cu replici politice. Deși s-a vrut inițial o discuție fără culoare politică, bazată pe idei și planuri pentru dezvoltarea județului Gorj, orgoliile politicienilor au ieșit la iveală la un moment dat.

Senatorul Ion Iordache a fost cel care a aprins scânteia replicilor. Acesta l-a acuzat pe fostul ministru Dobre, care a ocupat și fotoliul de parlamentar timp de două mandate, că nu a făcut nimic în 8 ani și încearcă să paseze problemele la actualul Legislativ.

Fostul Ministru al Turismului, Mircea-Titus Dobre, nu a lăsat acuzația să treacă neobservată și i-a răspuns lui Iordache. Dobre i-a transmis senatorului câteva întrebări pe care să le adreseze guvernanților luni, când va merge la București.

Nici Iordache nu s-a lăsat mai prejos și a început să îl tragă la răspundere pe Dobre pentru anii în care a avut putere de decizie. Deși Senatorul a început discuția pe plan politic, tot el spune că dezbaterea are o altă temă decât cea politică.

Discuțiile au continuat între fostul parlamentar și actualul senator, până când într-un final, momentul a fost depășit prin intervenția deputatului Claudiu Manta care a promis că se va interesa de legea lui Dobre.

Așadar, o dezbatere care s-a vrut fără culoare politică, având la masă deputați și senatori din partea tuturor partidelor s-a transformat pentru un moment într-o scenă de replici acide între cine, ce a făcut și cine, ce are de făcut.

Articole similare

Back to top button